50 mintaiskolás diák a Marketing Summit Hungary konferencián

Dr. Schrankó Péter az OTP Fáy András Alapítvány ügyvezető igazgatója és Nagy Zoltán Péter az OTP marketing igazgatója közös szakmai előadást tartott a november 14. és 16. között megrendezett Marketing Summit Hungary konferencián, amelye50 diák mintaiskolás diák vehetett részt az Alapítvány jóvoltából.

A tanulók a budapesti Budai Középiskolából és a jászárokszállási Deák Ferenc Gimnáziumból érkeztek.

A konferencián, amelynek alaptémája a brand- és márkaépítés volt, számos szakember előadott a legújabb trendekről, influenszerekről, jó gyakorlatokról, kampányokról, közösségi médiáról. Dr. Schrankó Péter és Nagy Zoltán Péter az OK Projektet, annak szakmai felépítését és munkáját, a kialakított oktatási rendszert, illetve annak nemzetközi és hazai sikereit mutatták be.

Magyar Marketing Szövetség idén is értékelte és rangsorolta hazai marketing szakembereket egy TOP 50-es listában, amelyen Nagy Zoltán Péter, az OTP Bank marketing igazgatója az előkelő 4. helyezést érte el, amelyhez az Alapítvány ezúton is gratulál