A Télapó a budapesti OK Oktatási Központba is ellátogatott

Hírek > Hírek

Az elmúlt évekhez hasonlóan a budapesti OK Oktatási Központban idén is megrendezésre került az OK Mikulás Ünnepség. Az óriási érdeklődés miatt ebben az évben - december 2. és 5. között - mindezt 7 külön rendezvény keretében valósították meg az OTP Fáy András Alapítvány munkatársai, így közel 600 gyermek vehetett részt szüleivel az izgalmas programokon.

A programsorozat péntek délelőtti eseményeit a Humanitás Szociális Alapítvány támogatta. Ekkor 40, Fótról, a Károlyi István Gyermekközpontból és a budapesti Salkaházi Sára NOK-ból érkező, többségében halmozottan hátrányos helyzetű diák vett részt az ünnepségen a kisérőkkel, akik többször is megköszönték a lehetőséget és példaértékűnek nevezték a kezdeményezést.

Péntek délutántól hétfő délutánig összesen 6 turnusban az ország különböző pontjairól jöttek a fiatalok. A színes kínálatból mindenki találhatott magának érdekes foglalkozást. A földszinten volt lehetőség arcfestésre, kinectezésre és kézműves foglalkozásokra, az oktatóközpont első emeletén szabadon lehetett legozni, társasjátékozni, BanKing kártyázni, mesét nézni és akár OK aktivitásokon is részt lehetett venni. Aki legalább 6 helyen kipróbálta magát és begyűjtötte a foglalkozásért járó pecsétet, az megpörgethette a szerencsekereket a különböző nyereményekért.

Mindemellett külön előadások is szórakoztatták a fiatalokat: bűvész produkció, mesejáték, közös éneklés. Akinek pedig mindez nem lett volna elegendő, még lovaskocsikázásra is volt lehetősége a Télapó érkezése előtt. Az OK Oktatási Központ azonban nemcsak a kicsikre, hanem a szülőkre is gondolt, a ház udvarán felállított „szülőmegőrző" sátor több finomsággal várt mindenkit.

Természetesen a legfontosabb szereplő idén sem maradhatott el. Miután a Mikulás megérkezett és meghallgatta a neki elénekelt dalokat, mindenki átvehetett egy ajándékcsomagot. Az élménydús nap után minden vendég boldogan, elégedetten távozott.

Az Alapítvány dolgozói remélik, jövőre hasonlóan tartalmas és színvonalas produkcióval köszönthetik majd a legifjabbakat.

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások ehhez a cikkhez