Általános iskolás diákokkal zárul a balatonszemesi Fáy Gazdasági Tábor

Hírek > Hírek

Az idei Fáy Gazdasági Tábor utolsó turnusa - a 2016-os programhoz hasonlóan - általános iskolás diákokat fogad. A Pécs, Szeged és Kaposvár környékéről érkező, „Csányi Alapítványos" 44 diák számára mind a környezet, mind az összeállított színes programkínálat, illetve természetesen az OTP Fáy András Alapítvány munkatársai jelentik a garanciát, hogy jól fognak szórakozni, pénzügyileg tudatosabban, az Európai Unióról bővebb képet kapva fognak távozni 6 nap múlva.

A táborban délelőttönként a jól bevált tréningeken pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási, valamint az „O.K. + 2007-2014" elnevezésű Erasmus+ projekt keretében fejlesztett Európai Uniós ismeretek jelennek meg. Délutánonként a szórakozásé, azaz a sporté, a fürdőzésé lesz a főszerep, az estéket pedig játékos vetélkedők, gyakorlatok megoldása zárja.

A tábori programok lebonyolításában nagy segítséget jelentenek a Csányi Alapítvány munkatársai is, így a két szervezet munkatársai közösen gondoskodnak arról, hogy a diákok egy életre szóló élménnyel gazdagodjanak.

A táborról még több érdekes információ a következő blogon érhető el:
www.faysikertabor2017.blogspot.hu

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások ehhez a cikkhez