Az OK Oktatási Központban fejeződött be a hazai Pénz7 program

Hírek > Hírek

Az OTP Fáy András Alapítvány OK Oktatási Központjaiba több száz diák érkezett a Pénz7 során, melynek lezárásaként egy különleges kerekasztal-beszélgetésre került sor a budapesti intézményben 2017. március 29-én. Az eseményen, ami az Európai Pénz7 rendezvényhetéhez is kapcsolódott népszerű fiatal vállalkozók, zenészek és sportolók vettek részt, akik beszámoltak saját tapasztalataikról, élményeikről.

A budapesti OK Oktatási Központba Paksról érkezett közel 100 diák, akik a nap elején egy izgalmas, érdekes, inspiráló pénzügyi tréningen vehettek részt, majd olyan ismert emberekről tudhattak meg érdekességet, mint Takács Orsolya világ és Európa-bajnok vízilabdázó, Gögge Ádám, a Leves. egyik alapítója, Kama, a Mary PopKids zenekar frontembere, valamint Eölyüs Endre, a Mastercard Magyarország vezérigazgatója.

A beszélgetés központjában a karrier, a siker, a kudarc, a nehézségek voltak, de természetesen a jövőtudatos szemléletmódról is szó esett. A program alatt a diákoknak lehetőségük volt kérdéseiket feltenni és természetesen néhány fotó is készült a népszerű résztvevőkkel.

Az eseményről készült rövid videó, az alábbiakban tekinthető meg:

 

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások ehhez a cikkhez