Családi napon mutatkozott be a Sulibank program

2016.10.09.

A budapesti Szűcs Sándor Általános Iskola 2016. október 8-ra szervezett családi napjára meghívta az OTP Fáy András Alapítvány képviselőit is. Így a rendezvényen a különböző vetélkedők, játékok, kézműves foglalkozások, bemutatók mellett az általános iskolásoknak szóló Sulibank program is részt vett.

Az Alapítvány az eseményen leginkább pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási edukációs tartalommal bíró Élményportálját (www.sulibank.hu) népszerűsítette. Az általános iskolásokat célzó oldal a gyerekek nyelvén szól a diákok érdeklődési körének kedvező tematikával, de pénzügyi-gazdasági tartalmú cikkekkel, kvízekkel, kurzusokkal, játékokkal van feltöltve. Sőt, az oldalon eltöltött hasznos idő is díjazásra kerül. A regisztrált gyerekek a különböző tevékenységekért pontokat gyűjthetnek, amelyeket később ajándékokra válthatnak be.

Természetesen az OK Projekt trénerei aktivitásokkal, játékos feladatokkal is készültek: a kisebbeknek elsősorban a kirakóval, a nagyobbaknak pedig a Magyar Nemzeti Bank és az Alapítvány által fejlesztett BanKing kártyával játszottak.