Elindult a Fáy Siker Tábor második turnusa!

2018. július 11-én elindult a Fáy Siker Tábor 2. turnusa Balatonszemesen. 39 diák érkezett a Fáy Siker Táborba, akik nagyon kellemes és szép környezetben tehetnek szert a mindennapi életben engedhetetlen pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási ismeretekre a szórakozva tanulás jegyében.

A Fáy Siker Tábor 2. turnusába a csapat egyik része OTP Fáy András Alapítvány mintaiskoláiból, a jászárokszállási Deák Ferenc Gimnázium, Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskolából, a Budai Középiskolából, a másik része a Kispesti Deák Ferenc Gimnáziumból, a budapesti XIII. kerületi Ady Endre Gimnáziumból, a IX. kerületi Weöres Sándor Általános Iskola és Gimnáziumból, illetve a Vigyázó Kéz Egyesülettől érkeztek.

A Fáy Siker Tábor diákjait a hét folyamán rengeteg izgalmas program várja: pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási tréningeken vesznek részt, amelyeken szórakozva tanulva számos hasznos ismeretet sajátíthatnak el a témában, mindemellett egy hajókiránduláson is részt vehetnek Balatonfüredre, valamint számos izgalmas csapatversenyben próbálhatják ki magukat.

Az OK Oktatási Központ trénerei a Fáy Siker Tábor eseményeiről naponta frissülő blogon számolnak be, amely a https://faysikertabor2018.blogspot.com/ címen érhető el.