Fáy Siker Tábor immáron hatodik alkalommal

2017.07.06.

Július 7-től idén már hatodik alkalommal várják a gyerekeket az OTP Fáy András Alapítvány munkatársai a Fáy Siker Táborában, melynek 2017-ben is a balatonszemesi OTP Hotel és Oktatási Centrum ad otthont. Ezen a nyáron négy turnus során több mint 160 diák vehet majd részt az ingyenes programon.

Hagyomány szerint délelőttönként - az OK Projekt pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási és az „O.K.+ 2007-2014" elnevezésű Erasmus+ projekt kereteiben kidolgozott Európai Uniós ismereteket átadó - tréningek várják a fiatalokat, délutánonként - kihasználva a csodás balatoni környezet adta lehetőségeket - változatos programokkal, például pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási játékos feladatokkal, fürdőzéssel, sportolással, sorversenyekkel, BanKing kártyajátékkal és egy balatonfüredi hajóúttal készülnek az Alapítvány munkatársai.

Az eseményeket a tábor folyamatosan frissülő blogján lehet követni, ami a www.faysikertabor2017.blogspot.hu címen érhető el.