Fáy Siker Tábor negyedik turnus a karrier jegyében

Hírek > Hírek

2016. 07.20-án a Fáy Siker Tábor harmadik turnusa élményekkel teli 6 nap után búcsúzik, viszont nem maradhat diákok nélkül a tábor, így az Alapítvány kollégái nagy szeretettel és lelkesedéssel várják az újabb táborlakók érkezését. Délutánra tehát újra megtelik élettel az OTP Hotel és Oktatási Centrum.

A negyedik turnusban az észak-magyarországi régióból érkeznek a diákok, többek között Nyíregyházáról a Kölcsey Ferenc Gimnáziumból, a Krúdy Gyula Gimnáziumból, a Zrínyi Ilona Gimnáziumból és a Széchenyi István Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola és Kollégiumból. De velünk lesznek a miskolci Fáy András Görögkatolikus Közgazdasági Szakközépiskola és a mezőkövesdi Szent László Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola diákjai is.

A következő 6 nap az önismeret és a pályaorientáció jegyében zajlik, hiszen a táborozók 4 alkalmas, egymásra épülő karrier tréningek mellett, különböző gyakorlatokon és programokon keresztül juthatnak közelebb a saját jövőjük tudatosabb tervezéséhez. Azoknak a tréning moduloknak lesznek az aktív részesei, melyek az európai uniós elvárásoknak megfelelően, az OTP Fáy András Alapítvány és a romániai Oktatáshoz való Jog Alapítvány stratégiai partnerségével megvalósuló, „CareerProgramme - Going beyond borders" című Erasmus+ projekt keretében kerültek kidolgozásra. Természetesen egyéb szabadidős programokkal is készülünk számukra.

A kíváncsi olvasóknak a tábor izgalmas és programokkal teli mindennapjait továbbra is nyomon lehet követni az alapítványi blogon, amely a www.faysikertabor2016.blogspot.hu oldalon található.


Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások ehhez a cikkhez