Gyereknap a jövőtudatosság jegyében

2017.05.29.

2017. május utolsó hétvégéjén megrendezésre került a Városligeti Gyereknap, amelyen ahogy az elmúlt években, idén is képviseltette magát az OTP Fáy András Alapítvány és annak OK Projektje.

A budapesti OK Oktatási Központ trénerei izgalmas állomásos gyakorlatokkal készültek, amelyek mindegyike vagy a pénzügyi, vagy a karriertudatosságot erősítette. Az ünnepelt gyerekek kipróbálhatták magukat a tudatos szemléletmódot közvetítő dartsban, pénzügyi horgászatban, gazdasági activityben, útvesztő labirintusban, de akár furfangos, pénzügyi, Európai Uniós vagy a nagyobbak éppen pályaorientációt is érintő feladványokra is megkereshették a megoldást. A látogatók (gyermekek és szüleik, nagyszüleik) természetesen az Alapítvány aktuális programjairól is tájékoztatást kaptak, így többek között a Sulibankról, az „O.K.+ 2007-2014" és a „Karrier Program - Határokon túl" című Erasmus+ projektekről is.

Ahogy mindig, az aktivitásért most járt az ajándék, amelyet boldogan vettek kezükbe a gyerekek. A trénerek is vidáman, elégedetten zárták a hétvégét, hiszen több mint 1500 gyermek arcára csalhattak mosolyt.