Gyereknapi kitelepülés Nyíregyházán

Május utolsó vasárnapján a nyíregyházi OK Oktatási Központ kollégái a NyírPláza közelében megrendezett gyermeknapi sokaságon népszerűsítették az OK Projektet és terjesztették a pénzügyi tudatosság fontosságát.

A rendezvényen az érdeklődők hallhattak a hivatalosan június 1-jén megnyitásra kerülő nyíregyházi OK Oktatási Központról, ahová a régióból, a megyéből és a megyeszékhelyről érkező diákokat várják az OTP Fáy András Alapítvány munkatársai izgalmas pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási tréningekre és rendezvényekre is.

Az OK Projekt standjánál több száz diák, szülő és pedagógus fordult meg, akik megismerkedhettek a program eddigi eredményeivel és természetesen kipróbálhatták magukat a különböző pénzügyi-gazdasági játékos feladatokban is.

Az OK Oktatási Központ nagy sikert aratott a rendezvényre érkezők körében, akik rendkívüli érdeklődéssel fogadták annak indulását és kulcsfontosságúnak tartják az általa közvetített tudás diákokhoz való eljutását.