Hello Nyíregyháza!

2019. április 26-án 8. alkalommal került megrendezésre Nyíregyháza szívében a „Hello, Nyíregyháza 2019" elnevezésű rendezvény, amelyen az OTP Fáy András Alapítvány is képviseltette magát immáron 5. alkalommal.

Az Alapítvány standjánál az érdeklődők játékos feladatokon keresztül ismerhették meg az OK Oktatási Központ tevékenységét, pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási programjait. Emellett találkozhattak az Európai Unió által támogatott Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program keretein belül a „Pénzügyi-gazdasági oktatás határok nélkül" elnevezésű projekttel is.

A rendezvényen egyaránt képviseltették magukat diákok, szülők és pedagógusok, akik néhány rövid, szórakoztató gyakorlaton keresztül megtapasztalhatták az OK Projekt során alkalmazott oktatási módszertant - például a „Ninja ugróiskola" keretében, amely segítségével a gyerekek különböző modern fizetési eszközöket ismerhettek meg és hallhattak azok bővebb funkcióiról. Ezen kívül kicsik és nagyok megtalálhatták a számukra legmegfelelőbb szórakozási és tanulási lehetőséget, hiszen a legkisebbek számára színezők és memóriajáték, a nagyobbaknak logisztori és kvíz segített elmélyíteni pénzügyi alapismereteiket. A rendezvényen megjelent az OTP Fáy András Alapítvány „csodabogara" is, a Beettle, amely rendkívüli népszerűségnek örvendett kicsik és nagyok körében egyaránt.