Iskolai tájékoztató a Sulibank programról

Hírek > Hírek

2017. 04. 25-én pedagógus tájékoztatót tartottak az OTP Fáy András Alapítvány képviselői a Budapest XIII. kerületi Hunyadi Mátyás Általános Iskola Vizafogó Tagiskolájában a diákok és tanáraik számára.

Az iskolai látogatás során az OK Oktatási Központ általános iskolásoknak szóló Sulibank programja került bemutatásra. Az évfolyamos pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási tréningek mellett (2.-8. évfolyam) a tematikus (Pl. az „O.K.+ 2007-2014" című Erasmus+ projekt keretében létrehozott Európai Uniós Alapismeretek, Európai Uniós Gazdasági Ismeretek) és az élménytréningek (Pl. Állatkerti tréning, Vártréning) ismertetésére is nagy hangsúly került.

Mindezek mellett a résztvevők újabb információkat kaphattak a Sulibank Élményportálról, az OTP Fáy András Alapítvány általános iskolásoknak szóló, Magyarországon egyedülálló oktatást segítő portáljáról. A weboldal ötvözi az e-learning alapú oktatást a gamifikáció módszertanával és a diákok pénzügyi tudatosságát elősegítő játékos, szórakoztató tartalmakkal. Mindezt szerethető, motiváló formában teszi.

A tájékoztató az érdeklődő pedagógusok és az OK Oktatási Központ közötti szakmai kapcsolat elmélyítését segíti elő, amely során számos gyerek vehet részt az alapítványi programokon.

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások ehhez a cikkhez