Jászsági menedzserek a budapesti OK Oktatási Központban

Hírek > Hírek

2017. március 21-én az OK Oktatási Központba látogatott a Jászsági Menedzser Klub. A klubtagok a délután során megismerkedtek az OK Projekttel, annak egyedi módszertanával és magával az intézménnyel.

A Jászsági Menedzser Klub tagjai bevezetésként a 25 éves OTP Fáy András Alapítvány szakmai múltjának főbb állomásairól, majd részletesen az OK Projekttel - benne az Alapítvány két futó Erasmus+ projektjével és azok eredményeivel - kapcsolatban kaptak tájékoztatást. Ezt követően egy házbejáráson ismerkedhettek meg magával a központtal, majd egy mini tréningen vehettek részt, amelyen a darts gyakorlatot próbálhatták ki, mintha diákok lennének.

A program második fele a Groupama Arénában folytatódott, mivel az Alapítvány egyik kiemelt külső helyszíni programja az Aréna tréning. A stadion bejárása során (pálya, öltözők, sky box, konferenciaterem) a kísérő trénerek azt is bemutatták, hogy a gyerekek milyen játékos feladatokat oldanak meg az különböző helyszíneken.

Az OTP Fáy András Alapítványnak a Jászsággal már évek óta szoros a kapcsolata: a jászárokszállási Deák Ferenc Gimnázium az Alapítvány mintaiskolája, valamint a jászberényi OTP bankfiókkal is több közös program került lebonyolításra, melynek vezetősége fontosnak tartja, hogy minél több jászsági iskola diákjai vegyenek részt pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási edukációban.

 

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások ehhez a cikkhez