Jászsági menedzserek a budapesti OK Oktatási Központban

2017.03.22.

2017. március 21-én az OK Oktatási Központba látogatott a Jászsági Menedzser Klub. A klubtagok a délután során megismerkedtek az OK Projekttel, annak egyedi módszertanával és magával az intézménnyel.

A Jászsági Menedzser Klub tagjai bevezetésként a 25 éves OTP Fáy András Alapítvány szakmai múltjának főbb állomásairól, majd részletesen az OK Projekttel - benne az Alapítvány két futó Erasmus+ projektjével és azok eredményeivel - kapcsolatban kaptak tájékoztatást. Ezt követően egy házbejáráson ismerkedhettek meg magával a központtal, majd egy mini tréningen vehettek részt, amelyen a darts gyakorlatot próbálhatták ki, mintha diákok lennének.

A program második fele a Groupama Arénában folytatódott, mivel az Alapítvány egyik kiemelt külső helyszíni programja az Aréna tréning. A stadion bejárása során (pálya, öltözők, sky box, konferenciaterem) a kísérő trénerek azt is bemutatták, hogy a gyerekek milyen játékos feladatokat oldanak meg az különböző helyszíneken.

Az OTP Fáy András Alapítványnak a Jászsággal már évek óta szoros a kapcsolata: a jászárokszállási Deák Ferenc Gimnázium az Alapítvány mintaiskolája, valamint a jászberényi OTP bankfiókkal is több közös program került lebonyolításra, melynek vezetősége fontosnak tartja, hogy minél több jászsági iskola diákjai vegyenek részt pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási edukációban.