Játékos pénzügyi mini-tréningek a Budai Középiskola iskolanapján

Hírek > Hírek

Az OTP Fáy András Alapítvány budapesti mintaiskolájában, a Budai Középiskolában 2017. április 12-én került megrendezésre az iskolanap, amelyen az elmúlt évekhez hasonlóan az OK Oktatási Központ is képviseltette magát.

A Mintaiskola által kínált színes programokra a diákok előzetes regisztráció segítségével jelentkezhettek. Az Alapítvány támogatásával tudományos előadásokon és Bruti stand-up comedy műsorán vehettek részt a jelenlévők. A 10. évfolyamos diákok idén is kaphattak egy egyórás ízelítőt az intézményekben elérhető tréningekből. Ezeken a tudatos pénzügyi döntések, az együttműködés és befektetéshez kapcsolódó kockázatok, valamint karrier és EU-s ismeretek kerültek a középpontba. (ez utóbbiak az Alapítvány két futó Erasmus+ projektjének - az „O.K.+ 2007-2014", illetve a „CareerProgramme - Going beyond borders" címet viselő projekteknek - a szerves részét képezik).

A szórakozva tanulás a játékos pénzügyi gyakorlati elemeken keresztül most sem maradt el. A diákok aktívan bevonódtak, előzetes ismereteikre építve sajátították el a mini programban megjelenő tudástartalmat.

Fotó: Brunner Egon

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások ehhez a cikkhez