Már a harmadik turnusánál tart az idei Fáy Siker Tábor

Hírek > Hírek

2017. július 17-én elindult a Fáy Siker Tábor 3. turnusa Balatonszemesen. Újabb 40, 15-17 éves gyermek érkezett az ország minden tájáról, hogy a nyaralás mellett növeljék pénzügyi tudatosságukat is, azaz a szórakozva tanulás módszerével elsajátítsanak pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási ismereteket is.

Országos turnus lévén a táborozók kevésbé vagy nem is ismerik egymást, így az első nap az ismerkedésé volt, humoros és játékos aktivitásokon keresztül tudhattak meg többet egymásról. A szórakozás és a pénzügyi tudatosság fejlesztése mellett a biztonság is működési elve az Alapítványnak, így a táborozók a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának munkatársa interaktív előadásán keresztül elsajátították a biztonságos „Balatonozás" alapelveit.A tábor délelőttjein a résztvevők az OK Projekt pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási és az „O.K.+ 2007-2014" elnevezésű Erasmus+ projekt kereteiben kidolgozott Európai Uniós ismereteket átadó tréningjein vesznek részt, míg a délutánok pedig a strandolásról, sportolásról, játékokról szólnak.
Az egyetlen „rendhagyó" napon a táborlakók mindannyian áthajóznak majd Balatonfüredre, ahol hagyományőrző módon egy koszorúzás során megemlékeznek az alapítványi névadóról, Fáy Andrásról.

A Fáy Siker Tábor mindennapi történéseiről bővebb információkat tudhat meg a folyamatosan frissülő http://faysikertabor2017.blogspot.hu/ oldalon.

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások ehhez a cikkhez