Megkezdődött a könyvek kiszállítása!!!

Alapítvány > Hírek

A mai nappal megkezdődött az Ötödik Könyvhullám pályázat nyertes iskoláiba a csomagok kiszállítása.

Az Ötödik Könyvhullám pályázaton nyertes 154 iskolába a mai napon keztük meg a könyveket és DVD-ket tartalmazó csomagok kiszállítását.

A nyertes iskolák közül néhányba kurátoraink segítségével jutatjuk el a könyveket, melyek az alábbi településeken találhatóak:

• Budapest
  • Gyál
  • Halásztelek
  • Isaszeg
  • Nagykálló
  • Nyírbátor
  • Nyíregyháza
  • Nyírtelek
  • Pásztó
  • Piliscsaba
  • Pilisvörösvár
  • Salgótarján
  • Szakoly
  • Szentendre
  • Szécsény
  • Szigetszentmiklós
  • Tatabánya
  • Vecsés

A pályázati felhívásban közétett beszámoló benyújtási határideje: 2011. máj. 15., formáját tekintve egy rövid szöveges beszámoló néhány fotóval.

szekeresf
2011-04-21 09:26:51

Mi köszönjük a kedves hozzászólásokat! Üdv, szekeresf
marcsa
2011-04-13 11:31:56

A csornai Csukás Zoltán Szakközépiskola tanulói nevében nagyon szépen köszönjük a könyveket, DVD-ket. Sok hasznos kiadvánnyal gazdagodott könyvtárunk. Szeretném megkérdezni, hogy a beszámolónak van-e valami tartalmi- formai megkötése, ill. az alapítványhoz való eljuttatásának módjáról szeretnék még információkat. Munkájukhoz további sok sikert kívánunk: Áder Ferencné
beregie
2011-04-11 11:20:57

Gyomaendrődön a Kner Gimnáziumban nagy lelkesedéssel bontottuk ki a csomagot. A humán szakos tanárok, köztük igazgatónk is rögtön örömmel nézegette, lapogatta a könyveket. Most vételezem be a leltárkönyvbe és a számítógépbe a könyvtárban a köteteket, itt pedig a mostanában betért diákok rakosgatják. Lassan haladok, mert bele-belenézek, hogy ajánlani tudjam ( jó indok?). Még egyszer köszönjük: Ricsey Edit
borcsa
2011-04-08 09:06:55

Nagyon szépen köszönjük a könyveket itt Szegeden, a Csonka Szakközépben megkaptuk őket. A beszámolóval kapcsolatban van valami tartalmi vagy formai megkötés? És hogyan kell eljuttatni, postán ajánlva, vagy e-mailben?