Pályaorientációs nap Hajdúböszörményben

Hírek > Hírek

2018. április 21-én a hajdúböszörményi Középkerti Általános Iskolába látogattak el a nyíregyházi OK Oktatási Központ trénerei, ahol az iskola diákjai egy színes pályaorientációs napon vehettek részt.

A szakmai nap keretein belül a diákok különböző állomások aktivitásaiban vehettek részt, amelyek között a nyíregyházi OK Oktatási Központ is szerepet kapott. A trénerekhez érkező diákok csapatokban próbálhatták ki magukat pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási és karrier témájú, interaktív, játékos gyakorlatokban, csakúgy, mint az Alapítvány által kínált tréningek során. A 3. és 4. évfolyamos gyerekek bővíthették tudásukat és élményeket szerezhettek a pénzügyi világból, valamint az ott megjelenő szakmákról. Így például megismerhették azt is, hogyan is működik a bankrendszer, milyen foglalkozások jelenhetnek meg ezen a területen belül. Valamint mélyebb betekintést nyerhettek a modern fizetőeszközök világába is.

A visszajelzések alapján a rendezvény ideje alatt a diákok számos élménnyel és tudással gazdagodtak, az Alapítvány trénerei pedig nagy szeretettel várják őket az OK Oktatási Központba is.

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások ehhez a cikkhez