Pénz7 az OK Oktatási Központban is

Hírek > Hírek

Idén 2017. március 6. és 10. között rendezték meg a Pénz7 (Pénzügyi És Gazdálkodási Témahét) eseménysorozatot. Hazánk 2015-ben csatlakozott a kezdeményezéshez, amely során a fiatalok pénzügyi ismereteiket bővíthetik. A Pénz7 célja, hogy felhívja a figyelmet a pénzügyi kultúra fejlesztésének fontosságára, segítse a különböző gazdasági edukációs projektek terjedését.

A program egyértelműen illik, illeszkedik az OTP Fáy András Alapítvány profiljába, így természetesen szabad helyeket tartott fenn az érdeklődő iskoláknak. A megjelölt héten budapesti központunkban közel 450 fő, nyíregyházi központunkban közel 250 fő vett részt tréningeinken, közöttük az Erasmus+ (O.K.+ 2007-2014) program során létrehozott képzéseken. Mindkét OK Oktatási Központ telt házzal működött, sőt, már a jövő évi Pénz7 napjai is foglalás alatt vannak.

Az alapítvány törekvései között továbbra is szerepel az, hogy az év összes hetében legalább ennyi diák fejlessze pénzügyi tudatosságát, a gazdasági ismeretek bővítése állandó lehetőség legyen.

A hét végével az eseménysorozat programjai nem fejeződtek be az OK Oktatási Központban. A Pénz7 keretein belül március 29-én délután kerekasztal beszélgetést szervezünk, amelyen fiatal énekesek, sportolók és vállalkozók vesznek részt.

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások ehhez a cikkhez