Tájékoztató előadás az OK Projektről esztergomi pedagógusoknak

Hírek > Hírek

2017. 04. 27-én, szerdán az esztergomi OTP bankfiókban járt az OTP Fáy András Alapítvány képviseletében a Sulibank program projektvezetője, Benedek Henriett és a középiskolás tréningekért felelős vezető tréner, Rab Titanilla.

A bankfiók vezetője, Sawinné Molnár Eszter kiemelkedően fontosnak tartja a környezetében élő fiatalok pénzügyi tudatosságának fejlesztését, amelyet hatékonyan tudnak segíteni az OK Oktatási Központhoz kapcsolódó programok. Az általa szervezett esemény vendégei az általános- és középiskolákban tanító pedagógusok voltak, akiknek széleskörű bemutatót tartottak az alapítvány képviselői. A résztvevők betekintést nyerhettek az OK Projekt egyedülálló módszertanába, a sokszínű tréningkínálatba, a diákok és a pedagógusok számára elérhető lehetőségekbe és Erasmus+ projektek keretében fejlesztett tréningmodulokba egyaránt.

A pedagógusok az ingyenesen elérhető programok közül leginkább a 2-12. évfolyamosok számára kínált tréningek iránt érdeklődtek. Kiemelt figyelemmel hallgatták az „O.K.+ 2007-2014" című Erasmus+ projekt keretében létrehozott, az európai uniós ismereteket feldolgozó és bővítő tréning modulokról szóló tájékoztatást.

Az előadást követően a meghívottak, a szervezők és az előadók már az együttműködés és a programokon való részvétel következő lépéseit tervezve távoztak.

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások ehhez a cikkhez