Újabb sikeres tréningek Almágyon

Hírek > Hírek

2017. május 17-én a nyíregyházi OK Oktatási Központ trénerei az Almágyi Alapiskolában tartottak pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási ismereteket átadó tréningeket a hatodik és kilencedik évfolyamos diákoknak az „O.K.+ 2007-2014" című Erasmus+ projekt keretében.

A képzéseken ezúttal 33 diák gazdagodhatott a mindennapi élethez nélkülözhetetlen pénzügyi-gazdasági fogalmakkal, melyekkel játékos, interaktív gyakorlatok keretein belül ismerkedtek meg.
Az iskolában ismét szívélyes fogadtatásban volt részük az OTP Fáy András Alapítvány trénereinek, a pedagógusok és a korábbi tréningeken részt vevő diákok már ismerősként üdvözölték őket.Több diák is megjegyezte a tréning végén, hogy rendkívül hasznosnak tartja a pénzügyi témájú képzést ebben az életkorban, mert a való életben is megjelenő példákon keresztül ismerkedhetnek meg az ideális pénzkezeléssel.


A fenti cikkben foglaltak csak az OTP Fáy András Alapítvány és a stratégiai partnerek véleményét tükrözi, és sem a Nemzeti Iroda, sem az Európai Bizottság nem felelős a cikkben szereplő információk semminemű felhasználásáért.

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások ehhez a cikkhez