Véget ért a Sulibank Élményhét Békásmegyeren

2016.08.08.

Elbúcsúztatta résztvevőit az OTP Fáy András Alapítvány Sulibank Élményhét elnevezésű programja a budapesti OTP Hotel - Oktatási és Szabadidő Központban.

A 3 turnusból álló élményprogramban közel 60 gyermek vett részt és gazdagodott sok-sok pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási ismerettel. Az ismeretátadásra épülő foglalkozások mellett természetesen a játékos szabadidő is főszerepet kapott, ebben az időben a fiúk fociztak, a lányok frizbiztek, tornáztak, célba dobóztak vagy éppen közösen fürdőztek a számukra kialakított két medencében. Emellett minden hét egy-egy meglepetés vendéget és programot is rejtett, ennek keretében volt mentős bemutató, találkozhattak Fecskével, a vakvezető kutyával, és megtudták azt is, hogy mi a teendő egy-egy sérülés esetén, hogyan kell azt szakszerűen ellátni.

Minden turnusban két csapatban vetélkedtek a gyerekek, a különböző versenyekben pedig zsetonokat kaptak, melyeket színes malacperselyeikbe gyűjthettek. A turnusok végén megrendezett záró eseményen egy összefoglaló videóban tekinthettek vissza a hét eseményeire, amit eredményhirdetés, és a jól megérdemelt ajándékok követtek.

Búcsúzáskor a gyerekek már az OK Oktatási Központban megrendezett Mikulást emlegették, amikor remélhetőleg újra találkozhatnak az alapítvány munkatársaival.